Belgisch Knockdown Kampioenschap

 

Ryo Dojo organiseert voor de eerste keer het Belgisch Knockdown Kampioenschap met de steun van BFKK (IFK afdeling België), Shinkyokushin België en Rengokai België. Het is een open Belgisch Kampioenschap. We hopen veel vechters te ontvangen van alle organisaties in binnen- en buitenland.

 

We voorzien vijf categorieën voor volwassen (18+) vechters. Mannen -70/-80/+80 en vrouwen -65/+65. We zijn ons ervan bewust dat het wereldkampioenschap slechts 5 weken later in Valencia is. We hopen dat kanshebbers voor het wereldkampioenschap dit zien als een goede try-out van vaardigheden en dat het een kans kan zijn voor vechters die niet geselecteerd zijn voor het WK in Valencia.

 

Dojo informatie


Elke dojo of organisatie mag twee vechters inschrijven voor elke categorie. In principe kunnen nationale teams of organisaties meer deelnemers inschrijven als zij meerdere formulieren invullen.

Wij raden dit echter af om de competitie zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor alle deelnemers. Indien er vanaf maart 2022 plekken vrijkomen, kunnen deze worden opgevuld, ook als er al meer dan twee vechters zijn ingeschreven.

 

Internationale teams die een visum nodig hebben om België binnen te komen, moeten zich voor eind januari 2022 inschrijven. Dat geeft ons voldoende tijd om alle nodige regelingen te treffen.

Wij organiseren de reis naar België niet, noch per vliegtuig, trein of auto. Die regelingen moeten door de inschrijvende dojo of organisatie zelf worden getroffen.


Toegangstickets 


U kunt het aantal toegangskaarten voor vechters, scheidsrechters, coaches en ondersteunend personeel kiezen. In verband met de beperkte capaciteit van de zaal kunt u dit aantal personen inschrijven:

 

 • We hebben een maximum van 32 vechters in elke categorie.
 • U kunt maximaal twee vechters in elke categorie inschrijven (25€ pp.) 
 • U kunt drie coaches inschrijven maar maximaal het aantal vechters. (gratis)
 • U kunt 5 scheidsrechters registreren. (gratis)
 • U kunt onbeperkt ondersteunend personeel of supporters registreren. (20€ pp.)


Na registratie kan je alle tickets downloaden. De tickets zijn niet gekoppeld aan de namen van de geregistreerde scheidsrechters. Uiteraard kunnen alle tickets maar één keer gebruikt worden.

 

Deelnemers informatie


Wij vragen u om alle informatie over vechters, coaches en scheidsrechters in te vullen. Wij behouden ons het recht voor om deze informatie te vragen op contractuele basis ( inschrijvingsgeld) en op basis van legitieme noodzaak (essentieel voor de organisatie van het toernooi). (GDPR)

 

Alle deelnemers ontvangen een link naar ons systeem en onze Twizzit app waar ze alle informatie over het toernooi kunnen volgen. We zullen de chat- en nieuws-functies van deze app gebruiken om u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen en de timing voor en tijdens het toernooi. Na het toernooi bent u vrij om ons te vragen uw informatie te verwijderen.


Hotelovernachting, vervoer en sayonara party


U kunt uw hotelovernachting, vervoer en een ticket voor de sayonara party bij onze organisatie bestellen. Dit is natuurlijk niet verplicht en u bent van harte welkom om dit geheel of gedeeltelijk zelf te regelen. Ons aanbod is echter een unieke kans om in overweging genomen te worden:

 

 • Twee overnachtingen in hotel Dolce La Hulpe****, ontbijt inbegrepen. (240€ per tweepersoonskamer)
 • Vervoer vanaf de luchthaven van Zaventem, de luchthaven van Charleroi of het internationale treinstation van Brussel (afhankelijk van aantal personen en locatie)
 • Sayonara Party bij Dolce La Hulpe - Buffet in de Argan, drankjes niet inbegrepen, en party in de Oak Bar. (20€ vechters/35€ niet vechters)

 

De aanbieding voor het hotelverblijf is beschikbaar tot 31 maart 2022. Na deze datum zal er een boekingslink beschikbaar zijn om kamers in het hotel te boeken, afhankelijk van de beschikbaarheid.

Wij raden u ten zeerste aan niet te wachten met het boeken van uw accommodatie.

 

Alternatief vervoer van aankomst naar hotel en terug

Wij organiseren vervoer van de luchthavens en het treinstation in Brussel naar het hotel en terug met een taxidienst.

Hoewel dit de meest relaxte en gemakkelijkste manier is om te geraken waar je moet zijn, is het relatief duur.

Er is ook een mogelijkheid om vanaf Brussels Airport Zaventem en vanaf Brussels South International Railstation de trein te nemen naar waar je moet zijn.

Vanuit Zaventem betekent dit de trein nemen naar station 'Brussel Noord' en dan overstappen naar Hoeilaart (station GROENENDAAL). Vanuit Brussel Zuid betekent dit overstappen in hetzelfde station als de internationale trein, maar u kunt in één keer naar Hoeilaart (station GROENENDAAL). Verwacht wat ongemak, wat vertragingen en wat verwarring, de Belgische spoorwegen zijn niet de beste ter wereld.

Maar,...zo'n ticket kost slechts €20,60 per persoon van en terug naar het station GROENENDAAL en wij kunnen een pick-up regelen van het station GROENENDAAL naar het hotel en terug. Laat het ons gewoon even weten.

https://www.belgiantrain.be/en/tickets-and-railcards/airports/brussels-airport

https://www.belgiantrain.be/en

 

Vervoer van het hotel naar de locatie en terug op 30 april zal worden verzorgd door de organisatie.

 

Volwassen vechten  in volgende categorien:
 
 • Mannen -70/-80/+80kg
 • Vrouwen -65/+65kg
 
Bescherming en uitrusting
 
 • Adequate karategi en obi
 • Instep scheenbeschermers (scheen en voet is bedekt)
 • Kruisbescherming voor mannen
 • Borstbescherming voor vrouwen - enkel cups zijn toegelaten, plexus moet vrij zijn.

 

Voorwaarden voor deelname

 

 • Online applicatieformulier werd correct ingevuld en de kosten werden betaald
 • De deelnemer kan zijn identiteit bewijzen aan de hand van de ID-kaart of paspoort
 • De deelnemer heeft een medisch certificaat dat hem toelaat om deze sport competitief uit te oefenen (certificaat niet ouder dan 1 jaar)
 • De deelnemer is verzekerd voor lichamelijke schade
 • De deelnemer is bereid tot een doping test
 
Het IFK knockdown reglement is van toepassing
 
Sponsors
Verander je taal
NL
EN
FR

© website powered by Twizzit.com